Cisco Meraki prin IOSS - Cloud Managed IT pentru organizații moderne

Cisco Meraki prin IOSS - Cloud Managed IT pentru organizații moderne

Cisco, prin soluțiile Meraki, propune un viitor în care rețelele inteligente oferă organizațiilor posibilitatea de a se adapta cu ușurință la schimbare, modalități mai bune de comunicare și o predictibilitate a costurilor operaționale.

Soluțiile Meraki oferă un portofoliu extins de produse IT concepute pentru o companie aliniata cu noile tehnologii. Aceste soluții includ dispozitive pentru transportul de date în cadrul rețelelor wifi, dispozitive de securitate pentru rețele de date, dispozitive pentru gestionarea mobilității in cadrul rețelelor și dispozitive pentru supraveghere video. Soluții Meraki construiesc o infrastructură de comunicații cu adevărat scalabilă și ușor de gestionat. Departamentele IT obțin astfel o vizibilitate mult mai mare la nivel de echipamentelor, traficului, utilizatorilor, și aplicațiilor de rețea, putand sa ofere suport tehnic si pentru decizie departamentelor manageriale.

IOSS este unul din partenerii Cisco, cu experiență dovedită în implementarea unor proiecte complexe ale soluțiilor Meraki.

Avantaje competitive:


- Utilizare este imediată. Odată cu achiziționarea unui echipament Meraki, este de ajuns să-l introduci în rețea și poate fi utiliza în câteva minute. Echipamentul poate fi configurat din orice browser prin intermediul platformei de management;
- Managementul centralizat al soluțiilor Meraki se realizeaza printr-o platforma unica. Meraki Dashboard este componenta în care se pot configura echipamentele și astfel acestea pot monitorizate într-un sistem centralizat.
- Vizibilitate integrată în platforma de management. Platforma Meraki permite poziționarea echipamentelor de rețea în cadrul unui plan al rețelei, acest lucru oferind o excelentă vizibilitate asupra dispunerii și interferenței semnalului radio în cadrul rețelei.
- Transpunerea investiției sub forma unei cheltuieli operaționale.